raamnbord makelaarsbord

Raamstickers

Raamfolie met verschillende effecten

Raamstickers – Eenvoudige Marketingoplossingen voor Diverse Toepassingen

Raamstickers bieden eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. Ze kunnen worden gebruikt om privacy te creëren in bespreek- en behandelruimtes of om de aandacht van voorbijgangers te trekken met opvallende ontwerpen.

Laat Je Ramen Spreken met Raamstickers

De mogelijkheden om raamstickers te benutten zijn uiteenlopend. Creëer een onvergetelijke huisstijl en trek de aandacht van voorbijgangers met opvallende raamstickers. Of zorg voor privacy in bespreek- en behandelruimtes.

Kwaliteitsfolies van 3M™, Orajet® en Avery Dennison

Het aanbrengen van raamstickers is moeiteloos met onze hoogwaardige folies van 3M™, Orajet® en Avery Dennison. Afhankelijk van binnen- of buitengebruik zijn er diverse kwaliteiten en afwerkingen beschikbaar. Kies uit wit, transparant, glashelder, zandstraal of One way vision.

Opvallend: Transparante Folie

Met transparante folie kun je zelfs kiezen voor een print in spiegelbeeld. Plaats de raamsticker aan de binnenkant van het raam, zichtbaar aan de buitenkant voor langdurige impact. Dankzij witprint creëer je unieke visuele effecten.

Ook Geschikt voor Extra Grote Raamstickers

Heb je behoefte aan extra grote raamstickers? Bestel eenvoudig het volledige oppervlak en lever het als één bestand aan. Wij zorgen automatisch voor de juiste verdeling, met een extra marge van 1,5 cm rondom, voor naadloze resultaten en een perfect eindresultaat.