raamnbord makelaarsbord

Raamstickers

Raamfolie met verschillende effecten

Spandoek – Effectieve en Voordelige Visuele Communicatie

Een spandoek is de meest kosteneffectieve, snelle en doeltreffende manier om de aandacht te vestigen op een merk, bedrijf of belangrijke boodschap. Het is dan ook al vele jaren een van de best verkochte middelen voor visuele communicatie en reclame.

Keuze uit Zeven Basismaterialen

Bij ons kun je kiezen uit maar liefst zeven basismaterialen voor je spandoek. Ga voor een voordelig PVC-reclamedoek, kies een blockout voor dubbelzijdige bedrukking, of opteer voor een luchtdoorlatend Meshdoek voor gebruik aan steigers. Wil je duurzaamheid? Dan zijn er het 100% recyclebare, opvouwbare ProPES Outdoor en ProPES FR doek, beide lichtgewicht en eenvoudig te monteren. ProPES Outdoor is waterafstotend, terwijl ProPES FR brandvertragend is.

Volop Mogelijkheden met ProPES

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn uiterst duurzaam en 100% recyclebaar. Ze worden vervaardigd van lichtgewicht materiaal, wat eenvoudige montage en compacte verzending mogelijk maakt. Het verschil? ProPES Outdoor is waterafstotend, terwijl ProPES FR brandvertragend is.

Diverse Afwerkingsopties

Voor de afwerking van je spandoek heb je diverse mogelijkheden, waaronder zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen én ringen, of een tunnel. Tip: als het doek wordt geplaatst op een winderige locatie, kies dan altijd voor de ‘zomen’-optie bij het bestellen.

Accessoires om je Spandoek Compleet te Maken

Wist je dat je doeken in elke vorm kunt bestellen? Wij bieden accessoires zoals spanners en tiewraps waarmee je jouw doek eenvoudig in een buizenframe kunt monteren. Naast rechthoekige frames leveren we ook ronde spandoekframes.

Spandoeken in Gigantische Formaten

Je kunt gerust uitpakken met formaat. Met onze speciale lastechniek kunnen we de grootste doeken voor je aan elkaar bevestigen. Bestel gewoon het volledige oppervlak en lever het als één bestand aan. Wij verzorgen de rest. Het grootste doek dat we ooit hebben geprint, was 307 x 6 meter. Maar we gaan graag de uitdaging aan!